Beoordelingen van De Spoorbrug Sliedrecht

Recente recensies van De Spoorbrug Sliedrecht

4 sterren na 25 reviews

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer Top en wat een leuke verrassing om Pepernoten te vinden in het tasje ... leuk zulke kleine verassingen ..

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grote bestelling van 8 patat 6 kroketten en 6 frikadellen Helaas was de patat koud We zaten met kleine kinderen die zich verheugd hadden op patatjes hebben ze een beetje opgewarmd in de magnetron maar dat maakt ze niet lekkerder de patat zat ook in open zakken in een open doos dan ben je snel je warmte kwijt jammer hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed enkel grote patat pinda mayonaise met uit zijn ze de pindasaus vergeten jammer.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Jammer is als je voor bezorging kiest en je bestelling heb geplaatst dan pas de verwachte bezorgtijd doorgestuurd krijg. Afgelopen zaterdag avond 18.35 hr besteld en verwachte bezorgtijd 20.05 hr.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur wachten op je eten is echt veel te lang en het eten was koud, de patat daardoor slap en taai. Broodje hamburger deels aangebrand en niet met zorg belegd. Hele slechte ervaring dus.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed, alleen was het eten te ver afgekoeld.. Groetjes René

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Cafetaria De Spoorbrug heeft de lekkerste snacks van Sliedrecht. Via de app onze bestelling doorgegeven om 16:00 uur dat we het om 17:00 uur wilde komen ophalen. En ja hoor! Precies op tijd stond het klaar. Helaas met de nauwkeurigheid kan het wat beter. De laatste 3 bestellingen die wij hebben gedaan misten we steeds iets van de bestelling. Even bellen en het wordt nageleverd (+/- 30 minuten later). Er is dus steeds iemand die later zijn snack kan eten. Niet gezellig als je als gezin samen eet. Dus de volgende keer als we het ophalen controleren we het te plekken, want het is te lekker om ergens anders te gaan halen.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en snacks. Genoeg sauzen. Loempie was beetje slap geworden. Bezorging viel wat tegen: 17.10 besteld voor tijdstip 18.00. En de levering zou ook 18.00 zijn, maar het werd toch nog 18.30. Dat had ik niet verwacht.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze bestelling.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet altijd bij de Spoorbrug. Goede porties van alles. Keurige bezorging.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima en mooi op tijd geleverd HOUWENZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was half uur te laat na een telefoontje was het er binnen 10 min ik had een saté menu dat voor de helft door het plastic tasje lag het leek wel of de bestelling er klakkeloos in gegooid was Ben zeer ontevreden jammer meestal gaat het goed

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top allemaal, 1 klein detail: er ontbrak mayonaise bij de frikadel, was wel besteld. Op tijd bezorgd.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was lauw en er zaten heel veel harde stukjes friet bij.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er op de site staat dat je een gratis blikje krijg bij je bestelling die nergens aan te geven is. En als je het bij opmerkingen aangeeft....krijg je m ook niet. Gaat mij niet om dat blikje maar wel om t idee. Jammer

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was smaakvol klaargemaakt en de friet was heel lekker. In goed vet gebakken dus. De groentesnacks zijn een aanrader. Ook een snelle bezorging, dus helemaal top!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel besteld, compleet en altijd lekker eten :)

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Perfect! Eten altijd warm en lekker! De beste patatzaak in de omgeving. 😉👊🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Top!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,had om kwart voor 6 besteld maar wilde wat eerder hebben,even gebeld,geen probleem.Bestel vaker maar,altijd goed.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord gewoon : fantastisch!! De klantvriendelijkheid, versheid, kwaliteit, bezorging, alles perfect !

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ingevuld zo snel mogelijk, friet kwam 1,5 uur later. Door online invullen geen zicht op bezorgtijd.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!