Beoordelingen van De Spoorbrug Sliedrecht

Recente recensies van De Spoorbrug Sliedrecht

4 sterren na 16 reviews

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en snacks. Genoeg sauzen. Loempie was beetje slap geworden. Bezorging viel wat tegen: 17.10 besteld voor tijdstip 18.00. En de levering zou ook 18.00 zijn, maar het werd toch nog 18.30. Dat had ik niet verwacht.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze bestelling.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet altijd bij de Spoorbrug. Goede porties van alles. Keurige bezorging.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima en mooi op tijd geleverd HOUWENZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was half uur te laat na een telefoontje was het er binnen 10 min ik had een satรฉ menu dat voor de helft door het plastic tasje lag het leek wel of de bestelling er klakkeloos in gegooid was Ben zeer ontevreden jammer meestal gaat het goed

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top allemaal, 1 klein detail: er ontbrak mayonaise bij de frikadel, was wel besteld. Op tijd bezorgd.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was lauw en er zaten heel veel harde stukjes friet bij.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er op de site staat dat je een gratis blikje krijg bij je bestelling die nergens aan te geven is. En als je het bij opmerkingen aangeeft....krijg je m ook niet. Gaat mij niet om dat blikje maar wel om t idee. Jammer

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was smaakvol klaargemaakt en de friet was heel lekker. In goed vet gebakken dus. De groentesnacks zijn een aanrader. Ook een snelle bezorging, dus helemaal top!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel besteld, compleet en altijd lekker eten :)

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Perfect! Eten altijd warm en lekker! De beste patatzaak in de omgeving. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘Š๐Ÿผ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Top!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,had om kwart voor 6 besteld maar wilde wat eerder hebben,even gebeld,geen probleem.Bestel vaker maar,altijd goed.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord gewoon : fantastisch!! De klantvriendelijkheid, versheid, kwaliteit, bezorging, alles perfect !

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ingevuld zo snel mogelijk, friet kwam 1,5 uur later. Door online invullen geen zicht op bezorgtijd.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!