Beoordelingen van De Spoorbrug Sliedrecht

Recente recensies van De Spoorbrug Sliedrecht

4 sterren na 73 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en goed warm bezorgd!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wachttijd en kwaliteit waren okay met uitzondering van de pindasaus. Die was veel te zout, niet lekker helaas.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lag weer klaar op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom goed! Patat Rambo is super lekker en nergens anders te krijgen. Enigste nadeel is dat ze niet bezorgen in de wilgendonk in Papendrecht. Dus afgehaald maar was de moeite waard.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer goed verzorgd

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website. Goede kwaliteit en snelle en correcte levering.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen al méér dan 50 jaar met enige regelmaat ons patatje halen bij De Spoorbrug. Wat veranderd is in de loop van de jaren zijn de eigenaren maar de kwaliteit én de service is nog steeds top. Wel zou de cafetaria in zijn geheel wat vergroot mogen worden .

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was weer lekker. Helaas was de bestelling niet zoals besteld. We miste de loempia speciaal helaas.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburger was nog helemaal rauw van binnen. Smaakte ook niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes geholpen ,bestelling via webside en de Betaling ook. Keurig op tijd klaar.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet kipsaté zat er niet bij is wel na telefoontje 50 min later bezorgt helaas, zaten er rauwe stukjes kip tussen heb het weg gegooit Jammer want heb nooit klachten Heb niet meer gebeld hierover had geen zin om weer 50 min op saté te wachten de trek was inmiddels over

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima,als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Natuurlijk was het zoals altijd heerlijk en goed, maar helaas was onze bestelde pindasaus niet meegeleverd. Jammer, want die is juist zo lekker!!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld om17.00 bezorgen was nr 1online bestellen Half zes een email uw bestelling is onderweg dacht geen probleem het is erg druk Zie de bezorger om zes uur weg rijden geen eten Dus maar gebeld eten is afgeleverd maar niet op mijn adres ander nr na veel gedoe is het toch om kwart voor zeven bezorgd Met excuus van de bezorger kon er ook niets aan doen Eten was heel slecht heb de helft weggegooid zonde Was vroeger zo goed heel oude olie denk ik laatste keer Spoorbrug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met z’n allen!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld alleen was mijn sitostickje wel erg droog zonder de pindasaus die ik besteld had. Dat was wel een teleurstelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd topp

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was Prima .En goed verzorgs

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed👍

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd geweldig!!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was patat in overvloed Het was erg lekker Alleen jammer dat de hamburgers al koud waren toen ze hier waren De frikadel speciaal en kaassoufle Waren super

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Ik had gekozen voor het eerst bestelde bezorgmoment. Bestelling gedaan om 17.14 uur. Bestelling zou om 18.50 uur bezorgt worden. Was uiteindelijk 19.12 uur.Had misschien beter geweest om vooraf te vermelden dat het zo lang zou duren.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegaan. Bestelling op tijd klaar en goed warm. In coronatijd buiten wachten maar riepen het om. Wel vreemd dat ik transactiekosten moet betalen. Als ik bel en pin hoeft dat volgens mij niet

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satémenu besteld, dat was altijd heerlijk bij jullie. Dit keer kreeg ik gefrituurde saté, niet van de bakplaat . Keihard gefrituurd vlees, niet lekker, dus maar weggegooid. Heel erg jammer en ga ik ook niet meer bestellen bij jullie. Teleurgesteld!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

exact op tijd bezorgd. altijd foede patat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, alles warm en goed verpakt. Stokbroodje kip was heerlijk; broodje lekker kanpperig omdat de kip apart in een bakje er bij zat. Lekker gekruid, zeker voor herhaling vatbaar!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was nu weer als vanouds prima 👌

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden jullie eten normaal altijd super lekker en bestellen graag een patatje, snack of broodje. Zo ook gisteren 31.03.2020. De bestelling werd weer keurig snel geleverd. We hadden 1 snack te weinig gekregen (wat kan gebeuren hoor want we zijn allemaal mensen) maar na gelijk gebeld te hebben, wat ook nog precies om 20.00 uur sluitingstijd was, werd de snack supersnel nog nageleverd. Echt topservice! Het enige jammere was, en dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt, dat onze patatjes echt keihard waren van ons alle 4. Je hebt wel eens van die harde kleine stukjes erbij zitten maar nu waren bijna alle patatjes zo hard. Het leek wel of een groot deel al een keer gebakken was en opnieuw was gebakken want het grootste deel was ook heel donker gebakken. Je kon niet eens de lekkere aardappelsmaak van het patatje meer proeven door de hardheid. Het was echt niet lekker en we hebben de patat ook niet opgegeten en weg moeten gooien. Jullie waren al gesloten dus ik kon niet meer bellen om he

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering lekker warm grote porties

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel of haal elke week maar dit was ik niet gewend.bezorging 20min later kan gebeuren maar de friet 🍟 was koud ❄ hopelijk volgende keer weer goed!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede kwaliteit en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer een lkr verzorgde maaltijd ..

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service toen ontbrekende product zo snel alsnog werd gebracht! Friet and snacks allemaal zeer smakelijk.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom alles perfect

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas niet helemaal warm en ipv gehaktstaaf speciaal zat er pindasaus bij.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer Top alleen die 60 cent voor een klein tubbetje majonaise das wel wat duur maar He een kleinigheidje heb je al snel ... verders gewoon goed

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer Top en wat een leuke verrassing om Pepernoten te vinden in het tasje ... leuk zulke kleine verassingen ..

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grote bestelling van 8 patat 6 kroketten en 6 frikadellen Helaas was de patat koud We zaten met kleine kinderen die zich verheugd hadden op patatjes hebben ze een beetje opgewarmd in de magnetron maar dat maakt ze niet lekkerder de patat zat ook in open zakken in een open doos dan ben je snel je warmte kwijt jammer hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed enkel grote patat pinda mayonaise met uit zijn ze de pindasaus vergeten jammer.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Jammer is als je voor bezorging kiest en je bestelling heb geplaatst dan pas de verwachte bezorgtijd doorgestuurd krijg. Afgelopen zaterdag avond 18.35 hr besteld en verwachte bezorgtijd 20.05 hr.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur wachten op je eten is echt veel te lang en het eten was koud, de patat daardoor slap en taai. Broodje hamburger deels aangebrand en niet met zorg belegd. Hele slechte ervaring dus.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed, alleen was het eten te ver afgekoeld.. Groetjes René

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Cafetaria De Spoorbrug heeft de lekkerste snacks van Sliedrecht. Via de app onze bestelling doorgegeven om 16:00 uur dat we het om 17:00 uur wilde komen ophalen. En ja hoor! Precies op tijd stond het klaar. Helaas met de nauwkeurigheid kan het wat beter. De laatste 3 bestellingen die wij hebben gedaan misten we steeds iets van de bestelling. Even bellen en het wordt nageleverd (+/- 30 minuten later). Er is dus steeds iemand die later zijn snack kan eten. Niet gezellig als je als gezin samen eet. Dus de volgende keer als we het ophalen controleren we het te plekken, want het is te lekker om ergens anders te gaan halen.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke patat en snacks. Genoeg sauzen. Loempie was beetje slap geworden. Bezorging viel wat tegen: 17.10 besteld voor tijdstip 18.00. En de levering zou ook 18.00 zijn, maar het werd toch nog 18.30. Dat had ik niet verwacht.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze bestelling.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet altijd bij de Spoorbrug. Goede porties van alles. Keurige bezorging.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima en mooi op tijd geleverd HOUWENZO

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was half uur te laat na een telefoontje was het er binnen 10 min ik had een saté menu dat voor de helft door het plastic tasje lag het leek wel of de bestelling er klakkeloos in gegooid was Ben zeer ontevreden jammer meestal gaat het goed

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top allemaal, 1 klein detail: er ontbrak mayonaise bij de frikadel, was wel besteld. Op tijd bezorgd.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was lauw en er zaten heel veel harde stukjes friet bij.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er op de site staat dat je een gratis blikje krijg bij je bestelling die nergens aan te geven is. En als je het bij opmerkingen aangeeft....krijg je m ook niet. Gaat mij niet om dat blikje maar wel om t idee. Jammer

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was smaakvol klaargemaakt en de friet was heel lekker. In goed vet gebakken dus. De groentesnacks zijn een aanrader. Ook een snelle bezorging, dus helemaal top!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Snel besteld, compleet en altijd lekker eten :)

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles Perfect! Eten altijd warm en lekker! De beste patatzaak in de omgeving. 😉👊🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Top!

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,had om kwart voor 6 besteld maar wilde wat eerder hebben,even gebeld,geen probleem.Bestel vaker maar,altijd goed.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord gewoon : fantastisch!! De klantvriendelijkheid, versheid, kwaliteit, bezorging, alles perfect !

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ingevuld zo snel mogelijk, friet kwam 1,5 uur later. Door online invullen geen zicht op bezorgtijd.

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!