Bewertungen von De Spoorbrug Sliedrecht

Neue Beurteilungen

4.0
RK
27 Mai 2023
Leanne Hagen
27 Mai 2023

M'n loempia was koud en slap.

J de groot
14 Mai 2023

Altijd lekker en voor het geld ook veel eten. Snelle service en dus top

M.w.b verhoef
15 April 2023

Niet wat we gewend zijn het eten was koud

Roelie
10 April 2023

Online besteld en opgehaald, alles was een toppertje, zeker voor herhaling vatbaar!

Verkuil&Moree
7 April 2023

Goede service, lekkere patat, wij zijn blij :)

Johan
20 MĂ€rz 2023

Vis de website bestelt en precies op tijd bezorgd. Alles goed warm, compleet, netjes verpakt en goede kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jaap Nederlof
17 MĂ€rz 2023

Het eten was al teveel afgekoeld. Jammer.

Hartog
12 MĂ€rz 2023

Jammer dat de friet koud en zacht was verder alles prima!

Nederlof
7 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten, en het was warm toen het bezorgd werdt.

wvelzelingen
5 MĂ€rz 2023
Jacques de groot
4 MĂ€rz 2023

Heerlijke broodje hamburger en veel frites

Charles Gemser
27 Februar 2023

Constante kwaliteit en netjes verpakt.

Michel Kraaijeveld
26 Februar 2023

Helaas 2e keer inmiddels dat bestelling lauw was. Beide keren vrij recent.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Verkuil&Moree
22 Februar 2023

Wij bestellen wekelijks en zijn zeer tevreden!!!

Verhoef
12 Februar 2023

Top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brouws
22 Januar 2023

Helaas was de bestelling weer niet compleet, is al vaker gebeurd. En het duurde meer dan een half uur voordat de rest vd bestelling gebracht werd, zodat ik alleen zat te eten omdat de rest al klaar was

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marit
21 Januar 2023

Pindasaus aanwezig

Rino
20 Januar 2023

Online bestellen gaat prima. Op tijd klaar. Geen gedoe.

Peter
19 Januar 2023

Was weer top

Groot
9 Januar 2023

Zoals wel vaker helaas het geval is, lijkt het alsof de patat een aantal keer opnieuw gebakken is. Er zat ontzettend veel harde patat tussen. En de normale frietjes waren donker van kleur en smaakte erg droog. De snacks waren verder prima.

Mvr Bal
7 Januar 2023

Snel op tijd klaar, altijd vriendelijk, alleen veel harde droge patat ertussen

Wim den Hartog
28 Dezember 2022

Wij hebben besteld via de website en hebben een bevestigingsmail gehad. Echter kwamen wij bij de cafetaria en was deze tot 3 januari gesloten. Hiervan stond helaas niets op de website.

Sanda
23 Dezember 2022

De beste snackbar van de regio!

wvelzelingen
4 Dezember 2022
PvdP
3 Dezember 2022

Zeer teleurgesteld, hadden voor een verjaardags feestje voor 6 personen friet besteld waar €18 voor gerekend werd, het was een klein zakje konden we amper met 3 volwassenen van eten, en daarnaast was de friet ook lauw.

Broeders
20 November 2022

Zoals altijd smaakte het weer top! HĂ©Ă©rlijke frites

Blokland
17 November 2022

Was weer erg lekker , goede patat

Lawrence Vermeulen
31 Oktober 2022

Zoals als altijd, lekker gegeten en bezorgd op de afgesproken tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
17 Oktober 2022

Heerlijk gegeten. We hadden een bestelling geplaats om af te halen en het stond direct Ă©n nog goed warm op ons te wachten op de aangegeven tijd. Dat zie je niet vaak! Wat servetjes en vorkjes hadden nog handig geweest om erbij te hebben, maar het eten was goed.

Roodenburg
15 Oktober 2022
René
15 Oktober 2022

Exact op tijd klaar voor afhalen en altijd lekker!

Dee
3 Oktober 2022

Goede snelle service!

Alblas
17 September 2022

De Dutch Weedburger was dit keer net zo lekker als vanouds. Top!

Vermeulen
14 September 2022

Bezorging optijd! Maak bestelling niet compleet! 2,Patat moeilijk was te moeilijk de curry was vergeten! 1 patat is nog nagedacht

Kees
2 September 2022

Eten was redelijk, extras niet toegevoegd en wel betaald. Milkshake was water

Alex Bakker
31 August 2022

Broodjes bal gehakt. Gewoon te lekker.

Emans
26 August 2022

Netjes en snel

Alblas
21 August 2022

Het broodje van de Dutch Weedburger was erg taai en bijna zonder saus. Normaal vind ik het erg lekker maar hierdoor echt wat minder smakelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ursela
8 August 2022

Voor de 2de keer patat bestelt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En de patat is goed gebakken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
4 August 2022

Patat hard en lauw

Rene Pagels
4 August 2022

Goede service, bellen netjes dat de bestelling wat later kon ophalen, vervolgens kon ik de bestelling gelijk ophalen, we hadden genoeg en kwaliteit is Prima

Ellen en Alex
27 Juli 2022

Zoals altijd een fijne vette hap

M. W. Groeneveld
21 Juni 2022

Bezorging was op aangegeven moment aangekomen, het was niet zo extreem warm als we gewent zijn van jullie. Het was niet slecht maar ook geen 10 helaas.

20 Juni 2022
Ramon
17 Juni 2022

Het was veel te vroeg

Jaako Kraaijeveld
16 Juni 2022

Normaal altijd goed. Alleen had de bezorging vandaag moeite met lezen. Bestelling werd bezorgd op 69 ipv 63. Werd het vandaag door de buren bezorgd.

Aaww
11 Juni 2022

Op tijd bezorgd. Goed warm. Iets te veel zout op de patat. Beter zonder zout leveren of bij bestellingen aan kunnen geven zonder zout

Bakker
10 Juni 2022

Die gehaktballen...met hun magnifieke pindasaus. Te lekker gewoon!

B Renooij
27 Mai 2022

Snel, warm & lekker :-)

Herik
26 Mai 2022

Top!

Jaco
16 Mai 2022
Teuni Mosterdijk
14 Mai 2022

Wij vonden het heel erg goed en nog bedankt dat we een vol zakje patat mee kregen van jullie hartelijk dank er voor

R. Duiverman
13 Mai 2022

Jullie waren mijn kaas vergeten op de hamburger speciaal maar veder was het wel lekker.

Maarten
6 Mai 2022

Bezorger dacht dat die colin mc rae was op zn scooter. Patat pinda en milkshake waren hierdoor leeggelopen. De zaak gebeld en alles netjes opgelost en nieuw gekregen.

tjibbe hoekstra
4 Mai 2022

kwaliteit super alleen jammer dat de bestelling niet compleet was

Hansie
1 Mai 2022

Top

De jong
27 April 2022

Kipnuggets waren TE ver gebakken

Bur
23 April 2022
Johanna
10 April 2022

Online besteld, met de mogelijkheid om voorkeur aan te geven,via mail op de hoogte gehouden van voortgang van de bestelling ! Super

Henk
9 April 2022

Was heerlijk

Bas van Middelkoop
4 April 2022

De kwaliteit van het eten is zeer goed, beste friet uit de regio! Daarnaast is het personeel zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Ook bezorgingen zijn altijd netjes op tijd. Top tent!

Ellen De Jong
21 MĂ€rz 2022

Alles was naar wens .. lekkere friet en een smakelijke bal gehakt met een vers slaatje ..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alex de jong
7 MĂ€rz 2022

De patatjes waren veel te ver doorgebakken en de loempia ook. Is toch jammer want het kost toch aardig wat euro’s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Prins
28 Februar 2022

Het is zoals altijd weer heerlijk.

Johanna
27 Februar 2022

Zat ik eerst weer "zogenaamd" op jullie site.. was het tĂłch weer Thuisbezorgd. Gelukkig het vertrouwde adres,website,stond er onder. Dus fijn online besteld en prima afgeleverd !Super đŸ‘đŸ»

John
26 Februar 2022
Rino Tee
24 Februar 2022

Prima zaak. Online bestellen en afhalen op de afgesproken tijd. Ik persoonlijk, houd van een lange frikandel op een puntje ipv 2 halve op een bolletje :)

Maarten
17 Februar 2022

Complimenten voor de bezorger

Lanser
15 Februar 2022

Keurig op tijd en zalige mega hamburger!

Hanneke Blokland
11 Februar 2022

Was weer erg lekker snelle bezorging , zeker een aanrader

J
11 Februar 2022

Heerlijk gegeten

Erik Van den Berg
8 Februar 2022

Keurig op tijd bezorgd en de kwaliteit van het eten was goed.

Johannes
5 Februar 2022

Wederom weer erg goed en lekker. Precies op afspraak klaar!

Hanneke Blokland
3 Februar 2022

Was weer erg lekker netjes en optijd bezorgd

Johannes
30 Januar 2022

Op afgesproken tijd was bestelling klaar. Friet en snacks waren heerlijk.

El ninjo
29 Januar 2022

Bestelling stond te vroeg klaar, maar ik werd pas na 5 minuten aangekeken door het personeel. daardoor was de friet 🍟 echt oud koud en taai. Baconburger was prima đŸ‘ŒđŸ»

Hanneke Blokland
21 Januar 2022

Was weer erg lekker , snelle bezorging vriendelijke bezorger

Miranda
9 Januar 2022

Tijd aangegeven werd gebeld dat het 3 kwartier later zou worden. Toen het gebracht werd misten er weer een aantal dingen, die een kwartier later gebracht werden

MR
8 Januar 2022

Bestelling compleet alleen koud. Dat was jammer.

Louis Pullen 0638037084
7 Januar 2022

Je wordt goed geholpen En je koopt er smakelijke producten Vanuit een leuke locatie

Steven
27 Dezember 2021

mega Burger was aangebrand, broodje was aangebrand en ondanks dat ik iets te vroeg was om de bestelling op te halen was de burger niet warm

CK
10 Dezember 2021

Zoals altijd goed, eten zowel de bezorging.

Miranda De koning
9 Dezember 2021

Heerlijk gegeten en op tijd geleverd

Mira da de Groot
5 Dezember 2021

De mega burgers waren heerlijk. Net als de snacks. De pindasaus was heel donker en proefde aangebrand en de patat was heel erg donker en taai


.Bezorging was wel een half uur te laat, maar daar ga ik niet over zeuren op een Sinterklaasavond!!!

Daniella
3 Dezember 2021

Normaal halen we altijd in de kiosk maar nu vanwege corona dacht ik er beter aan te doen om vooraf te bestellen. De bestelling was wel keurig op tijd klaar alleen bij thuiskomst ( dichtbij kiosk) was de friet echt koud

Mike
3 Dezember 2021

Eerst laten betalen en vervolgens 2 uur later laten bezorgen terwijl Zsm is aangeklikt . Bestelling om 17:00 gedaan. Dan maar zelf opgehaald 1,5 later . Bezorgkosten niet retour ontvangen niet retour ontvangen Zou graag hiervoor compensatie voor ontvangen

Rene
29 November 2021

Perfect op tijd bezorgd met een hele nette bezorger!!! En werden ook over bezorgtijd keurig per email geĂŻnformeerd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

janny redeker
28 November 2021

Goed zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

co
27 November 2021

Patat was meerdere keren opgewarmd en de kip saté was met erg veel vet. Nog nooit zulk slecht eten gehad

G B van Dijk
21 November 2021

Kwaliteit heel goed. Keurige verpakking producten . En een verrukkelijke satĂ© 👍 Wij zijn heel tevreden. Komen beslist nog eens terug.

Maarten
17 November 2021

Berzorging heeft meer dan anderhalf uir geduurt, ben dit niet gewend van jullie. En als er storing is bel dat het langer duurt of app of mail. Maar niks laten weten vind ik geen service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

alexandra
13 November 2021

Na bestellen 75 minuten later pas eten bezorgt.

F.J.
8 November 2021
Maarten
4 November 2021

Veel eten voor je geld en het smaakte fantastisch. 1 aanmerking op de burger ik misde toch een beetje de bacon. Maar wel super lekker.

Hanneke Blokland
10 Oktober 2021

Heerlijk eten en snelle en nette levering

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wouter
8 Oktober 2021

Geen broodje ontvangen bij de kaas soufflé. Via de website kan je aangeven bezorgen om 16.45 maar ze bezorgen pas vanaf 17uur. Bijzonder want eerder werd ook midden op de dag bezorgd. Normaal altijd prima, maar vanavond was het niet prettig.

Elise
6 Oktober 2021

Top eten en service! Belde omdat mijn bestelling iets anders was dan normaal (was iets vergeten bij opmerkingen) wilde even checken of het gewoon hetzelfde was als anders :-) Heel fijn en meedenkend.

Vera Kortland
6 Oktober 2021

Er was een verkeerde kroket geleverd. I.p.v. een goulashkroket een vegetarische ? Verder prima.

Vlot
21 August 2021

De wachttijd was zeer lang. Helaas was de patat taai en half warm. De pindasaus leek verbrand. Voor ons geen volgende keer

Jan
20 August 2021

De megaburger is echt om je vingers bij af te likken. Al met al, heerlijk gesmuld.

Rino
8 Juli 2021

Veel! Op tijd! Patat normaal is best veel. Online besteld & opgehaald. Werkt perfect.

!!!!
7 Juli 2021

Goeie zaak prima service en personeel

De Ruiter
4 Juli 2021

18:30 als bezorgtijd aangegeven middels online bestelling. Om 18:53 zelf gebeld waar ze bleven, het was druk. 19:05 werd de bestelling bezorgd en 19:08u een mail dat de order onderweg was. 2,50 euro bezorgkosten en fooi... Vervolgens was de order ook nog eens lauw, ook erg jammer. Eerste keer dat ik hier heb besteld, geen beste eerste indruk.

Hanneke Blokland
1 Juli 2021

Eten erg lekker , goede patat zeker een aanrader

van de Wetering
28 Juni 2021
Elise
27 Juni 2021

Was weer super en stipt op tijd! Thanks

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

vermeulen
19 Mai 2021

We bestelden voor 18.00uur kregen melding dat het 18.15uur zou worden. Kregen melding dat bezorger om 18.09 vertrokken was en wij kregen het 18.35 uur bezorgd. De temperatuur was dan ook niet zo warm meer.

Rene
9 Mai 2021

Het eten smaakte goed, en het was meer dan voldoende. Veel stoofvlees bij de friet. Lekkere pittige pindasaus. Enig minpuntje was een haar in de loempia van mijn dochter. Anders had het een 5 sterren beoordeling geweest.

Renooij
3 Mai 2021

Goed gegeten & grote porties!! Ga zo door

Guus
27 April 2021

Zoals altijd top. Sunday ijsjes zijn een echte aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vos
26 April 2021

Goeie service, goeie porties, goeie burgers!

Ebert
18 April 2021

Uitgebreid menu met glutenvrije snacks. Super!

MB
17 April 2021

Half uur later dan aangegeven bezorgd, en pas nadat ik belde werd me dat verteld

Verhoef
17 April 2021
co
12 April 2021

Kwaliteit was top. Super veel patat en super veel saus. Saté super mals Bezorging was zo als afgesproken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D77
31 MĂ€rz 2021

Snel, veel en lekker!

Noa
29 MĂ€rz 2021

Patat was een beetje slap en rauw aan de binnenkant. Daarintegen waren de snacks meer dan heerlijk! Misschien bij een grote patat de saus apart doen? Bezorger was erg vriendelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rolinda Mijnster
28 MĂ€rz 2021

Het eten is altijd goed. Helaas werd de bestelling vandaag eerder bezorgd dan was aangevraagd. Doordat er nog iemand onderweg was had diegene koud eten.

Mo
25 MĂ€rz 2021

Goede service en goede kwaliteit! Ze zijn eerlijk, ook heel belangrijk!

Matthijs Mijnster
26 Februar 2021

Wanneer we zelf ophalen is het altijd top kwaliteit. Maar vandaag heb ik besteld voor 18:15 omdat andere gezinsleden 15 over 6 thuis zouden komen. Nu werd er al om 18uur bezorgd. Het eten was dus al lauw op het tijdstip dat de bestelling eigenlijk stond. Geen groot probleem maar had gedacht dat de tijdvakken wat stipter zouden zijn.

Ellen en Alex
24 Februar 2021

Zoals altijd super en Haha dit keer was de nasi schijf ook echt n nasischijf .. en wat een leuk detail de Fortune koekjes erbij đŸ‘đŸŒ

Va velzen
12 Februar 2021

Snelle bezorging! Heerlijk gegeten!

Ray
11 Februar 2021
Sjaak
6 Februar 2021
Nino
4 Februar 2021

Maar 55 min gewacht op het eten, ondanks de Coronadrukte. Spoorburger was lekker , en goed warm. Patat was krokant en stoofvlees netjes apart verpakt. Kreeg er zelf een gelukskoekje bij.

Sjaak
30 Januar 2021
Hamaker
24 Januar 2021

Bijna 30 min later en we moesten al een uur wachten Patat was koud De snacks ook zo goed als Terwijl we onder aan de baanhoek wonen Voortaan weer bellen en zelf ophalen voor ons

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E & A De Jong
23 Januar 2021

T was weer prima alleen wat weinig saus bij de patat speciaal

Waal
21 Januar 2021

Bestelling was niet compleet Is later wel gebracht maar toen waren we al klaar met eten helaas

Klarie van Ginneken
13 Januar 2021

Was zoals altijd weer erg lekker

Diana
8 Januar 2021
N. Kwakernaak
4 Januar 2021

Als je de bestelling via de eigen website doet om 17.35 . Zodat je de ondernemer support. En daarbij zo snel mogelijk aanklikt. Je een uur later belt van waar de bestelling blijft. Diegene met een smoesje zegt dat het pas na 20.40 stond aangegeven. Met kleine kinderen was dit totaal niet het geval. Het geeft echt niet als je de bestelling over het hoofd had gezien maar kom niet met een rotsmoes. Na t bellen was de bestelling wel snel binnen. Patatjes waren heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Batenburg
3 Januar 2020

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J Heetebrij
3 Januar 2020

Beetje lange bezorg tijd

Anoniem
2 Januar 2020
Danielle
23 Dezember 2020

Zoals altijd weer super, snelle bezorging en lekker eten!

Evers
19 Dezember 2020
Vlerk
4 Dezember 2020

Friet was goed gebakken, maar bovenste friet koud zat in een open zak. Bestelling was niet compleet miste de kipvingers.

Renooij
25 November 2020

Super lekker, lekker veel & lekker goedkoop! Lekker dus :-)

Janny Redeker
22 November 2020

Perfect!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Krista
18 November 2020

Bedankt , geen plastic , super ! :)) en de frietjes waren heerlijk .

Houweling
12 November 2020

Was al een beetje koud, dat was wel jammer, ...misschien beter niet te vroeg bestellen voor mij, verder was de smaak prima.

Evl
8 November 2020

Snacks waren goed. Patat heel droog en hard. Het leek wel of de friet 2x gebakken was. We zijn beter gewend.

E & A De Jong
31 Oktober 2020

T bezorgen duurde wel lang deze keer maar als het druk is heb ik daar alle begrip voor ...Zoals altijd was het weer lekkr en de sate daar heb ik echt van zitten smullen .. dank je wel weer voor t lekkere eten .

Ardjan Dekker
24 Oktober 2020

Lekker gegeten. Gehaktstaaf was ook overheerlijk!!

F. Sluimer
23 Oktober 2020

Op vrijdag kan het druk zijn maar om 17.00 bestellen en om 19.30 je bestelling eindelijk compleet te hebben na 2x bellen vind ik toch wel een beetje schandalig 40 min moeten wachten op een Mexicano die na geleverd moest worden er kon geen excuses vanaf en dan nog zeggen we hebben nog meer bestellingen alsof je iets na besteld en de bezorgen duwde het zo in me handen. Viel me erg tegen deze service!!!

Astrid
18 Oktober 2020

Keurig op afgesproken tijd stond bestelling klaar

Arnoud
17 Oktober 2020
MT
16 Oktober 2020

Bezorging was erg laat, maar te verwachten op een vrijdagavond. Echter in onze bestelling zaten 3 snacks met saus, maar i.p.v. een mooie hoeveelheid saus in het bakje, zaten er 3 zielige zakjes in de tas. Gezamenlijk nog niet wat er normaal in 1 bakje zit, maar wel voor 3x saus betaald! Belachelijk. Spoorbrug heeft goede friet en lekkere sauzen (niet de zakjes), maar het gaat wel vaak fout met de bestelling. Dan met name met sauzen. We krijgen regelmatig de verkeerde op onze snack. Of dus bovenstaande onzin. Graag hier dus meer op letten! Het lijkt wel alsof ze te druk zijn en dan de bestelling niet goed lezen of afronden. Zou ook de lange bezorgtijden verklaren.

De Ruijter
9 Oktober 2020

De satésaus bij beide gerechte was helemaal koud. Ook de friet en het broodje hamburger was koud... Ontzettend jammer, want normaal gesproken is het altijd erg goed.....

Wouter
9 Oktober 2020

Ruim van te voren besteld. Normaal stipt op tijd. Nu een kwartier later. Eten prima van kwaliteit, warm en lekker. Bestel de volgende keer weer, maar liever wel op de afgesproken tijd bezorgen.

top
2 Oktober 2020
Vdb
2 Oktober 2020

kipfile was veel te ver doorgebakken waardoor die hard en veelste droog was niet te eten dus zonde

C.
29 September 2020

Ik bestel de afgelopen maanden regelmatig. Al een paar keer gehad dat de bestelling niet compleet was, maar na een belletje werd dit wel keurig opgelost. Ook een tip voor het bestellen op de website is keurig opgepakt en aangepast. Alleen nu is dit de 3e keer dat ik een bestelling heb gekregen waarvan de patat niet goed was. 1 keer kan gebeuren, 2e keer oke alweer en toen heb ik het gemeld maar niks terug gehoord, maar nu is dit voor de 3e keer. De patat was echt kei en kei hard en je kon de aardappel niet eens meer proeven en we hebben het moeten weggooien, omdat het simpelweg niet te eten was. De zaak was al gesloten dus ik kon het niet meer melden. Over de service ben ik verder tevreden, maar ik weet niet wat er de laatste maanden mis gaat, want normaal gesproken is de patat heerlijk, maar het gebeurt mij nu te vaak dat de patat zo hard is dat ik het weg moet gooien. Erg jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Els moerman
27 September 2020

Goede kwaliteit grote porties aanrader patat stoofvlees

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pleunie
26 September 2020

Deze keer was de bezorging van de bestelling laat en de patat niet echt warm meer.

C. Hartog
26 September 2020

Als de bestelling goed is verwerkt ( wat heel vaak niet zo is), is de kwaliteit van de snacks goed/patat minder. Bezorging kan beter, vooral de pindasaus ligt vaak (net als nu) door heel het zakje heen.

Yh
26 September 2020

Om 17.55 uur besteld om te laten bezorgd om 18.45 uur. We kregen een bevestiging met een bezorgtijd van 19.35 uur! Dit is niet acceptabel. Ik begrijp dat het een drukke tijd is, maar graag de juiste bezorgtijden open zetten, want dit gaat klanten kosten. Verder was het prima eten.

Schippertje
25 September 2020

Lekker en nog aanboord bezorgd ook !

Stil
20 September 2020
co
20 September 2020

Sinds lange tijd weer besteld maar kreeg sate menu zonder saus geleverd. Maar werd perfect opgelost kreeg alles nieuw geleverd Top

Arend
19 September 2020
Cheryl
18 September 2020
Cora
6 September 2020

HĂ©Ă©rlijk was het weer!!

Klarie van Ginneken
3 September 2020

Het eten was zoals altijd super lekker

Astrid de Groot
27 August 2020

Alles was lekker en goed.Kom zeker terug

Vd broek
24 August 2020

heerlijk zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
10 August 2020
Vd waal
10 August 2020

Eten was niet warm. Moest bezorger erop wijzen eten neer te zetten en niet aan te geven! I.v.m. Corona

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Edwina
6 August 2020

precies op tijd. Heerlijk gegeten De xxl frikandel is mega! Vriendelijke bezorging!

Suzanne
2 August 2020

Klopte alles, precies op tijd. Top!

Rene
27 Juli 2020
Marcel
22 Juli 2020

Over het eten niets op te merken, eigenlijk altijd goed bij De Spoorbrug. Wel zijn de aangegeven verwachte bezorgtijden tegenwoordig erg lang (1,5 a 2 uur is geen uitzondering) en dan nog komt het eten vaak zo'n 20 a 30 minuten na deze 'verwachte' tijd, zowel doordeweeks als in het weekend. Dat kan beter!

redeker
19 Juli 2020

Goed als altijd; op tijd geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ss
15 Juli 2020

Goede kwaliteit, en nog super heet.

Sjoerd Hoogerbrugge
10 Juli 2020

Altijd lekker eten en goed warm bezorgd!

Fred Jansen
5 Juli 2020

Wachttijd en kwaliteit waren okay met uitzondering van de pindasaus. Die was veel te zout, niet lekker helaas.

Anoniem
22 Juni 2020
Yvonne
15 Juni 2020

Lag weer klaar op de afgesproken tijd.

Dennis
7 Juni 2020

Wederom goed! Patat Rambo is super lekker en nergens anders te krijgen. Enigste nadeel is dat ze niet bezorgen in de wilgendonk in Papendrecht. Dus afgehaald maar was de moeite waard.

Ellen
7 Juni 2020

zoals altijd weer goed verzorgd

Rianne
7 Juni 2020

Duidelijke website. Goede kwaliteit en snelle en correcte levering.

Arie van der Hel
7 Juni 2020

Wij komen al méér dan 50 jaar met enige regelmaat ons patatje halen bij De Spoorbrug. Wat veranderd is in de loop van de jaren zijn de eigenaren maar de kwaliteit én de service is nog steeds top. Wel zou de cafetaria in zijn geheel wat vergroot mogen worden .

Cheryl
5 Juni 2020

Bestelling was weer lekker. Helaas was de bestelling niet zoals besteld. We miste de loempia speciaal helaas.

Waal
28 Mai 2020

Half uur te laat

Gert
26 Mai 2020

Hamburger was nog helemaal rauw van binnen. Smaakte ook niet lekker.

Y Nederlof
25 Mai 2020
Yvonne de Koning
24 Mai 2020

Netjes geholpen ,bestelling via webside en de Betaling ook. Keurig op tijd klaar.

Waal
21 Mai 2020

Bestelling was niet compleet kipsaté zat er niet bij is wel na telefoontje 50 min later bezorgt helaas, zaten er rauwe stukjes kip tussen heb het weg gegooit Jammer want heb nooit klachten Heb niet meer gebeld hierover had geen zin om weer 50 min op saté te wachten de trek was inmiddels over

janny
18 Mai 2020

prima,als altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Muilwijk
18 Mai 2020
Helma
14 Mai 2020

Natuurlijk was het zoals altijd heerlijk en goed, maar helaas was onze bestelde pindasaus niet meegeleverd. Jammer, want die is juist zo lekker!!

Esmee
11 Mai 2020
Ad
11 Mai 2020

Had besteld om17.00 bezorgen was nr 1online bestellen Half zes een email uw bestelling is onderweg dacht geen probleem het is erg druk Zie de bezorger om zes uur weg rijden geen eten Dus maar gebeld eten is afgeleverd maar niet op mijn adres ander nr na veel gedoe is het toch om kwart voor zeven bezorgd Met excuus van de bezorger kon er ook niets aan doen Eten was heel slecht heb de helft weggegooid zonde Was vroeger zo goed heel oude olie denk ik laatste keer Spoorbrug

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daphne
7 Mai 2020

Heerlijk gegeten met z’n allen!

David
5 Mai 2020

Super geregeld alleen was mijn sitostickje wel erg droog zonder de pindasaus die ik besteld had. Dat was wel een teleurstelling

Esmee
4 Mai 2020

Zoals altijd topp

Astrid de Groot
3 Mai 2020

Het was Prima .En goed verzorgs

Podt
23 April 2020

Was weer goed👍

Manuela de man
23 April 2020

zoals altijd geweldig!!

Daisy bouwmeester
22 April 2020

Er was patat in overvloed Het was erg lekker Alleen jammer dat de hamburgers al koud waren toen ze hier waren De frikadel speciaal en kaassoufle Waren super

Miriam
22 April 2020

Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Ik had gekozen voor het eerst bestelde bezorgmoment. Bestelling gedaan om 17.14 uur. Bestelling zou om 18.50 uur bezorgt worden. Was uiteindelijk 19.12 uur.Had misschien beter geweest om vooraf te vermelden dat het zo lang zou duren.

Dana
18 April 2020
I Van Zuilekom
11 April 2020
Alblas
9 April 2020

Prima gegaan. Bestelling op tijd klaar en goed warm. In coronatijd buiten wachten maar riepen het om. Wel vreemd dat ik transactiekosten moet betalen. Als ik bel en pin hoeft dat volgens mij niet

Diana
8 April 2020

Satémenu besteld, dat was altijd heerlijk bij jullie. Dit keer kreeg ik gefrituurde saté, niet van de bakplaat . Keihard gefrituurd vlees, niet lekker, dus maar weggegooid. Heel erg jammer en ga ik ook niet meer bestellen bij jullie. Teleurgesteld!

janny redeker
6 April 2020

exact op tijd bezorgd. altijd foede patat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingrid
3 April 2020

Snel bezorgd, alles warm en goed verpakt. Stokbroodje kip was heerlijk; broodje lekker kanpperig omdat de kip apart in een bakje er bij zat. Lekker gekruid, zeker voor herhaling vatbaar!

G De Ruijter
2 April 2020

Was nu weer als vanouds prima 👌

C. van Wanrooij
1 April 2020

Wij vinden jullie eten normaal altijd super lekker en bestellen graag een patatje, snack of broodje. Zo ook gisteren 31.03.2020. De bestelling werd weer keurig snel geleverd. We hadden 1 snack te weinig gekregen (wat kan gebeuren hoor want we zijn allemaal mensen) maar na gelijk gebeld te hebben, wat ook nog precies om 20.00 uur sluitingstijd was, werd de snack supersnel nog nageleverd. Echt topservice! Het enige jammere was, en dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt, dat onze patatjes echt keihard waren van ons alle 4. Je hebt wel eens van die harde kleine stukjes erbij zitten maar nu waren bijna alle patatjes zo hard. Het leek wel of een groot deel al een keer gebakken was en opnieuw was gebakken want het grootste deel was ook heel donker gebakken. Je kon niet eens de lekkere aardappelsmaak van het patatje meer proeven door de hardheid. Het was echt niet lekker en we hebben de patat ook niet opgegeten en weg moeten gooien. Jullie waren al gesloten dus ik kon niet meer bellen om he

Dana
1 April 2020

Snelle levering lekker warm grote porties

RJ
29 MĂ€rz 2020

Top service

Sandy
28 MĂ€rz 2020
G De Ruijter
28 MĂ€rz 2020

Bestel of haal elke week maar dit was ik niet gewend.bezorging 20min later kan gebeuren maar de friet 🍟 was koud ❄ hopelijk volgende keer weer goed!

Arjen
10 MĂ€rz 2020

Zoals altijd goede kwaliteit en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
8 MĂ€rz 2020

Zoals altijd weer een lkr verzorgde maaltijd ..

Lisman
2 MĂ€rz 2020

Perfecte service toen ontbrekende product zo snel alsnog werd gebracht! Friet and snacks allemaal zeer smakelijk.

Anoniem
20 Februar 2020

Wederom alles perfect

Adri
1 Februar 2020
Marianne
31 Januar 2020

helaas niet helemaal warm en ipv gehaktstaaf speciaal zat er pindasaus bij.

D.L
17 Januar 2020

Goed zoals altijd!

Ellen
11 Januar 2020

Zoals altijd weer Top alleen die 60 cent voor een klein tubbetje majonaise das wel wat duur maar He een kleinigheidje heb je al snel ... verders gewoon goed

G De Ruijter
10 Januar 2020
Ellen
9 Dezember 2019

Zoals altijd weer Top en wat een leuke verrassing om Pepernoten te vinden in het tasje ... leuk zulke kleine verassingen ..

Van der waal
1 Dezember 2019

We hadden een grote bestelling van 8 patat 6 kroketten en 6 frikadellen Helaas was de patat koud We zaten met kleine kinderen die zich verheugd hadden op patatjes hebben ze een beetje opgewarmd in de magnetron maar dat maakt ze niet lekkerder de patat zat ook in open zakken in een open doos dan ben je snel je warmte kwijt jammer hoor

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G De Ruijter
23 November 2019

Eten was goed enkel grote patat pinda mayonaise met uit zijn ze de pindasaus vergeten jammer.

Manuela
23 November 2019

Zoals altijd fantastisch!

Arie
10 November 2019

Prima kwaliteit. Jammer is als je voor bezorging kiest en je bestelling heb geplaatst dan pas de verwachte bezorgtijd doorgestuurd krijg. Afgelopen zaterdag avond 18.35 hr besteld en verwachte bezorgtijd 20.05 hr.

ellen
10 November 2019
Myra van Steijn
10 November 2019

1,5 uur wachten op je eten is echt veel te lang en het eten was koud, de patat daardoor slap en taai. Broodje hamburger deels aangebrand en niet met zorg belegd. Hele slechte ervaring dus.

Rene
4 November 2019

De kwaliteit was goed, alleen was het eten te ver afgekoeld.. Groetjes René

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin van Loon
3 November 2019

Cafetaria De Spoorbrug heeft de lekkerste snacks van Sliedrecht. Via de app onze bestelling doorgegeven om 16:00 uur dat we het om 17:00 uur wilde komen ophalen. En ja hoor! Precies op tijd stond het klaar. Helaas met de nauwkeurigheid kan het wat beter. De laatste 3 bestellingen die wij hebben gedaan misten we steeds iets van de bestelling. Even bellen en het wordt nageleverd (+/- 30 minuten later). Er is dus steeds iemand die later zijn snack kan eten. Niet gezellig als je als gezin samen eet. Dus de volgende keer als we het ophalen controleren we het te plekken, want het is te lekker om ergens anders te gaan halen.

Debs
10 Oktober 2019

Heerlijke patat en snacks. Genoeg sauzen. Loempie was beetje slap geworden. Bezorging viel wat tegen: 17.10 besteld voor tijdstip 18.00. En de levering zou ook 18.00 zijn, maar het werd toch nog 18.30. Dat had ik niet verwacht.

Bianca
5 Oktober 2019

1 uur en 45 minuten moeten wachten op onze bestelling.

Broeders
26 September 2019

Lekkere friet altijd bij de Spoorbrug. Goede porties van alles. Keurige bezorging.

Bert en Klarie
16 September 2019

Kwaliteit prima en mooi op tijd geleverd HOUWENZO

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De waal
14 September 2019

De bestelling was half uur te laat na een telefoontje was het er binnen 10 min ik had een saté menu dat voor de helft door het plastic tasje lag het leek wel of de bestelling er klakkeloos in gegooid was Ben zeer ontevreden jammer meestal gaat het goed

Roy
6 September 2019

Top allemaal, 1 klein detail: er ontbrak mayonaise bij de frikadel, was wel besteld. Op tijd bezorgd.

Imke
1 September 2019

De friet was lauw en er zaten heel veel harde stukjes friet bij.

Marianne
1 September 2019

Jammer dat er op de site staat dat je een gratis blikje krijg bij je bestelling die nergens aan te geven is. En als je het bij opmerkingen aangeeft....krijg je m ook niet. Gaat mij niet om dat blikje maar wel om t idee. Jammer

Wim
18 August 2019

Alles was smaakvol klaargemaakt en de friet was heel lekker. In goed vet gebakken dus. De groentesnacks zijn een aanrader. Ook een snelle bezorging, dus helemaal top!

Danielle
14 August 2019

Top! Snel besteld, compleet en altijd lekker eten :)

Annemarie
12 August 2019

Alles Perfect! Eten altijd warm en lekker! De beste patatzaak in de omgeving. đŸ˜‰đŸ‘ŠđŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De geus
8 August 2019

Niets op aan te merken! Top!

Klarie van Ginneken
3 August 2019

Prima,had om kwart voor 6 besteld maar wilde wat eerder hebben,even gebeld,geen probleem.Bestel vaker maar,altijd goed.

Manuela de Man
18 Juli 2019

In 1 woord gewoon : fantastisch!! De klantvriendelijkheid, versheid, kwaliteit, bezorging, alles perfect !

de bruin
30 Juni 2019

Ingevuld zo snel mogelijk, friet kwam 1,5 uur later. Door online invullen geen zicht op bezorgtijd.

Pieter
19 Juni 2019

Lekker en snel!