Avaliações de De Spoorbrug Sliedrecht

Avaliações recentes

4.0
Willem
25 fevereiro 2024
Nathalie
13 fevereiro 2024

Levering op afgesproken tijd. Patat en sauzen ruime hoeveelheden. Goede service en zeker een aanrader.

Susanne B.
11 fevereiro 2024

Warm, op tijd klaar en heerlijk

Wendelien
3 fevereiro 2024

Heerlijke knapperige patat!!

wvelzelingen
3 fevereiro 2024
Robin Plieger
19 janeiro 2024

Erg lekker gegeten, en erg snel klaar!

Fam. vdV.
15 janeiro 2024

Heerlijke friet, lekkere snacks werden warm en keurig op gewenste/afgesproken tijd bezorgd! Meer of beter konden wij het niet wensen. TOP

Ellen
14 janeiro 2024
W de Jager
13 janeiro 2024

Online besteld om 18.00u afhalen en was helemaal goed. Eten was echt heerlijk. Ga zo door zou ik zeggen. Voor herhaling vatbaar.

M
3 janeiro 2024

Het eten mag wel wat marmer zijn.

Marjolein
22 dezembro 2023

Iets later bezorgd dan afgesproken maar het was erg lekker

Jeremy
21 dezembro 2023

Patat mag iets minder lang in de frituur:

R. van Es
3 dezembro 2023

Voor 18.00 uur besteld, mailtje gekregen wordt 18.15 uur. prima dat kan gebeuren. 18.45 uur gebeld waar blijft de bestelling, is onderweg. wachten tot net voor 19.00 uur. Daarna snel opeten, want het is bijna koud. Wat neem je eerst , het laatste wat je eet is echt koud, dus weggegooid, Voorlopig geen bestelling bij de Spoorbrug voor ons

Elise
25 novembro 2023

Eten was precies op tijd klaar en was goed warm. Een aanrader om hier eten te halen!

van Slageren
22 novembro 2023

Fijne snackbar met kwalitatief goede producten. Lekker patat. Helaas was een gedeelte van de bestelling van afgelopen zondag niet warm. Dit terwijl ik nog moest wachten toen ik het kwam halen. Waarschijnlijk waren er al producten klaar en stonden die nog te wachten op de rest (koud te worden). Verder altijd goede ervaringen

Jeremy
22 novembro 2023

Wat een top tent, beste snackbar van Sliedrecht, patat mag soms alleen ietsjes korter! Voor de rest zijn de burgers erg lekker aanrader!

Kees
18 novembro 2023
Mariska Francisca Vellinga
12 novembro 2023
Alice
10 novembro 2023

Goed eten, prijs kwaliteit helemaal goed en bezorging perfect op tijd.

HCR
3 novembro 2023

Patat te hard gebakken en was koud

Roodenburg
27 outubro 2023
Systi
21 outubro 2023
Kees
21 outubro 2023

Snackbar De Spoorbrug heeft alles goed op de rails, ze gaan in het goede spoor en de digitale bestelling loopt als een trein. Top!

Jhj
15 outubro 2023

Lekker alleen de pindasaus en mosterd vergeten.

Ruth den Hartog
7 outubro 2023

Het was heerlijk alleen de porties zijn wel een stuk minder geworden

Van Boudestein
23 setembro 2023

Het bestellen ging prima. Heel duidelijk. En we hebben heerlijk gegeten. Patat lekker gebakken en die kaassoufflé is heel goed.

Robin Plieger
22 setembro 2023

Fantastsiche service

Karin
21 setembro 2023

Deze keer prima eten en warm bezorgd. Een milkshake zonder rietje is wel even wennen.

Peter
15 setembro 2023

Alles voortreffelijk

van zundert
10 setembro 2023

Eten was er 10 minuten later, voor mij was het veel te veel patat. En het was voor mij ook te zout.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alblas
7 setembro 2023

Was snel bezorgd. Het broodje van de Dutch weed burger was weer erg taai. Daar is het toch te duur voor.

gert
30 agosto 2023
Emmy van Boudestein
12 agosto 2023

We hebben ervan genoten! De kaassoufflés zijn vooral heel erg goed!

Corina
27 julho 2023

Patat was lauw en taai en kroket te kort gebakken waardoor hij heel zacht was

M.B.
22 julho 2023
Arthur
15 julho 2023

Al eerder bij de spoorbrug patat besteld en afgehaald. Was altijd goed. De patat lekker knapperig. Precies goed gebakken. Deze keer besteld om te laten bezorgen. Op zaterdag omstreeks 17.15 besteld. Eerste bezorgtijd was 18.00. Prima. Even later de bevestiging. Bezorging werd verwacht om 18.15 uur. Jammer kan gebeuren. Omstreeks 18.25 een mail dat de bezorger onderweg is. Uiteindelijk werd er rond 18.35-19.40 uur een tas bezorgd met een zak met slappe en halfwarme patat. De snacks waren wel op temperatuur. Ik vermoed dat deze al een tijdje klaarstond voordat de bezorger ze meenam. We wonen 5 minuten fietsen van De Spoorbrug. Na eerdere goede ervaring was het dit keer dramatisch. Zonde van het geld. Volgende keer denk ik maar weer afhalen. Dan sta je vaak ook wel even te wachten maar dan heb je wel knapperige en warme patat.

Stefan Baartman
13 julho 2023

We hebben echt lekker gesmikkeld, vooral zo doorgaan

Renze
12 julho 2023

Jammer dat de saus samen met de patat in 1 bak zat...beter is het om dit apart te laten

Arnold Griffioen
10 julho 2023

Friet was koud en snacks lauw, iets teveel adresjes voor de bezorger blijkbaar. Normaal geen klachten hierover en is een uitstekende snackbar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sylvia Stil
8 julho 2023

Had trio met saté saus besteld maar die zat er niet bij .

Natalia
7 julho 2023

super snel I echt top

Sebastiaan
6 julho 2023

Erg lekker! Enorm grote hamburger maar was niet te vet en goed van smaak. Complimenten

gert stam
28 junho 2023
Karin
22 junho 2023

De bezorger kon blijkbaarhet adres niet vinden, terwijl dat toch niet zo ingewikkeld is. Het eten was daardoor wellicht meer afgekoeld.

KvdB
9 junho 2023

Digitaal bestellen werkt perfect. Met een aparte uitgifte balie. Leveren goede producten.

RK
27 maio 2023
Leanne Hagen
27 maio 2023

M'n loempia was koud en slap.

J de groot
14 maio 2023

Altijd lekker en voor het geld ook veel eten. Snelle service en dus top

M.w.b verhoef
15 abril 2023

Niet wat we gewend zijn het eten was koud

Roelie
10 abril 2023

Online besteld en opgehaald, alles was een toppertje, zeker voor herhaling vatbaar!

Verkuil&Moree
7 abril 2023

Goede service, lekkere patat, wij zijn blij :)

Johan
20 março 2023

Vis de website bestelt en precies op tijd bezorgd. Alles goed warm, compleet, netjes verpakt en goede kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jaap Nederlof
17 março 2023

Het eten was al teveel afgekoeld. Jammer.

Hartog
12 março 2023

Jammer dat de friet koud en zacht was verder alles prima!

Nederlof
7 março 2023

Heerlijk gegeten, en het was warm toen het bezorgd werdt.

wvelzelingen
5 março 2023
Jacques de groot
4 março 2023

Heerlijke broodje hamburger en veel frites

Charles Gemser
27 fevereiro 2023

Constante kwaliteit en netjes verpakt.

Michel Kraaijeveld
26 fevereiro 2023

Helaas 2e keer inmiddels dat bestelling lauw was. Beide keren vrij recent.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Verkuil&Moree
22 fevereiro 2023

Wij bestellen wekelijks en zijn zeer tevreden!!!

Verhoef
12 fevereiro 2023

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brouws
22 janeiro 2023

Helaas was de bestelling weer niet compleet, is al vaker gebeurd. En het duurde meer dan een half uur voordat de rest vd bestelling gebracht werd, zodat ik alleen zat te eten omdat de rest al klaar was

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marit
21 janeiro 2023

Pindasaus aanwezig

Rino
20 janeiro 2023

Online bestellen gaat prima. Op tijd klaar. Geen gedoe.

Peter
19 janeiro 2023

Was weer top

Groot
9 janeiro 2023

Zoals wel vaker helaas het geval is, lijkt het alsof de patat een aantal keer opnieuw gebakken is. Er zat ontzettend veel harde patat tussen. En de normale frietjes waren donker van kleur en smaakte erg droog. De snacks waren verder prima.

Mvr Bal
7 janeiro 2023

Snel op tijd klaar, altijd vriendelijk, alleen veel harde droge patat ertussen

Wim den Hartog
28 dezembro 2022

Wij hebben besteld via de website en hebben een bevestigingsmail gehad. Echter kwamen wij bij de cafetaria en was deze tot 3 januari gesloten. Hiervan stond helaas niets op de website.

Sanda
23 dezembro 2022

De beste snackbar van de regio!

wvelzelingen
4 dezembro 2022
PvdP
3 dezembro 2022

Zeer teleurgesteld, hadden voor een verjaardags feestje voor 6 personen friet besteld waar €18 voor gerekend werd, het was een klein zakje konden we amper met 3 volwassenen van eten, en daarnaast was de friet ook lauw.

Broeders
20 novembro 2022

Zoals altijd smaakte het weer top! Héérlijke frites

Blokland
17 novembro 2022

Was weer erg lekker , goede patat

Lawrence Vermeulen
31 outubro 2022

Zoals als altijd, lekker gegeten en bezorgd op de afgesproken tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura
17 outubro 2022

Heerlijk gegeten. We hadden een bestelling geplaats om af te halen en het stond direct én nog goed warm op ons te wachten op de aangegeven tijd. Dat zie je niet vaak! Wat servetjes en vorkjes hadden nog handig geweest om erbij te hebben, maar het eten was goed.

Roodenburg
15 outubro 2022
René
15 outubro 2022

Exact op tijd klaar voor afhalen en altijd lekker!

Dee
3 outubro 2022

Goede snelle service!

Alblas
17 setembro 2022

De Dutch Weedburger was dit keer net zo lekker als vanouds. Top!

Vermeulen
14 setembro 2022

Bezorging optijd! Maak bestelling niet compleet! 2,Patat moeilijk was te moeilijk de curry was vergeten! 1 patat is nog nagedacht

Kees
2 setembro 2022

Eten was redelijk, extras niet toegevoegd en wel betaald. Milkshake was water

Alex Bakker
31 agosto 2022

Broodjes bal gehakt. Gewoon te lekker.

Emans
26 agosto 2022

Netjes en snel

Alblas
21 agosto 2022

Het broodje van de Dutch Weedburger was erg taai en bijna zonder saus. Normaal vind ik het erg lekker maar hierdoor echt wat minder smakelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ursela
8 agosto 2022

Voor de 2de keer patat bestelt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En de patat is goed gebakken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
4 agosto 2022

Patat hard en lauw

Rene Pagels
4 agosto 2022

Goede service, bellen netjes dat de bestelling wat later kon ophalen, vervolgens kon ik de bestelling gelijk ophalen, we hadden genoeg en kwaliteit is Prima

Ellen en Alex
27 julho 2022

Zoals altijd een fijne vette hap

M. W. Groeneveld
21 junho 2022

Bezorging was op aangegeven moment aangekomen, het was niet zo extreem warm als we gewent zijn van jullie. Het was niet slecht maar ook geen 10 helaas.

20 junho 2022
Ramon
17 junho 2022

Het was veel te vroeg

Jaako Kraaijeveld
16 junho 2022

Normaal altijd goed. Alleen had de bezorging vandaag moeite met lezen. Bestelling werd bezorgd op 69 ipv 63. Werd het vandaag door de buren bezorgd.

Aaww
11 junho 2022

Op tijd bezorgd. Goed warm. Iets te veel zout op de patat. Beter zonder zout leveren of bij bestellingen aan kunnen geven zonder zout

Bakker
10 junho 2022

Die gehaktballen...met hun magnifieke pindasaus. Te lekker gewoon!

B Renooij
27 maio 2022

Snel, warm & lekker :-)

Herik
26 maio 2022

Top!

Jaco
16 maio 2022
Teuni Mosterdijk
14 maio 2022

Wij vonden het heel erg goed en nog bedankt dat we een vol zakje patat mee kregen van jullie hartelijk dank er voor

R. Duiverman
13 maio 2022

Jullie waren mijn kaas vergeten op de hamburger speciaal maar veder was het wel lekker.

Maarten
6 maio 2022

Bezorger dacht dat die colin mc rae was op zn scooter. Patat pinda en milkshake waren hierdoor leeggelopen. De zaak gebeld en alles netjes opgelost en nieuw gekregen.