Beoordelingen van De Spoorbrug Sliedrecht

Recente recensies

4.0
Peter
3 juli 2024

Was weer top

Fleur
28 juni 2024

Ik kreeg van een medewerker te horen dat het broodje oud leek, verder was de bestelling en het eten perfect

-
10 juni 2024

Alles perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
4 juni 2024

Goede service , goede bezorging, aardige mensen telefonisch en bezorging, gewoon toppie

Elise
1 juni 2024

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De friet en snacks waren erg warm en zoals altijd super lekker. Wij eten heel graag friet van De Spoorbrug!

Jaako Kraaijeveld
23 mei 2024
JohnLackLand
20 mei 2024
Alex de jong
17 mei 2024

Goedenavond Normaal heb ik niks aan te merken op de snacks van jullie. Maar als ik een loempia van €5,00 bestel dan wil ik wel een lekker stuk kip erin vinden maar helaas zat dat er deze keer niet in. Dus daar was ik wel een beetje teleurgesteld in, zeker omdat ik een loempia echt lekkerste vind en altijd tot het laatste bewaar. Hoor graag van u Groet Alex

Jaako Kraaijeveld
16 mei 2024

Geen, was weer ouderwets goed!

Martin
12 mei 2024

Lekkere producten van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaako Kraaijeveld
12 mei 2024

Wij bestellen wekelijks, was weer helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Poyraz
12 mei 2024

Het werd op tijd bezorgd,het eten was warm en lekker.

Jaako Kraaijeveld
3 mei 2024

Geen aanmeldingen, prima!

Mirjam
24 april 2024

Alleen heel jammer dat er bij de bestelling de saus ontbrak waardoor ik droge friet moest eten.

Stoker
19 april 2024

Bestelling was op tijd klaar, zoals altijd warme friet en snacks. Top!

Jaako Kraaijeveld
11 april 2024

Helaas binnen 1 maand 3 maal de bestelling niet compleet. Moest helaas 1 uur wachten op nalevering van een frikandel. Jammer want het moet niet nodig zijn!!

Lex en El
5 april 2024

Zoals altijd smaakte het weer super en een onverwachts toetje haha Lolly´s ..

Ag A.G. Bokhout
31 maart 2024

Super zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaako Kraaijeveld
28 maart 2024

Helaas de laatste twee weken was de bestelling niet compleet. Vorige week was het vrij snel nageleverd Vandaag helaas twee maal moeten bellen en een uur later pas nageleverd.

Ilonka
24 maart 2024

Helaas waren de frites lauw .Snacks wel heet .

Anita hoek
23 maart 2024

Was prima alleen de bestelling klopte helemaal niks van

TS
22 maart 2024

Super snel! En aardig, smaak en temperatuur niks op aan te merken

Serno
17 maart 2024

Het eten was prima, warm en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak
15 maart 2024

Op afgesproken tijd geleverd en.weer erg lekker

Alex de Jong
9 maart 2024

Goed en 20 minuten eerder dan aangegeven. Dat was mooi want we hadden grote trek 👍👍

Vera Kortland
7 maart 2024

Meestal 5 sterren maar de kipfingers waren te hard doorbakken en zijn in de gft-bak beland. Jammer, 1 ster minder.

Willem
25 februari 2024
Nathalie
13 februari 2024

Levering op afgesproken tijd. Patat en sauzen ruime hoeveelheden. Goede service en zeker een aanrader.

Susanne B.
11 februari 2024

Warm, op tijd klaar en heerlijk

Wendelien
3 februari 2024

Heerlijke knapperige patat!!

wvelzelingen
3 februari 2024
Robin Plieger
19 januari 2024

Erg lekker gegeten, en erg snel klaar!

Fam. vdV.
15 januari 2024

Heerlijke friet, lekkere snacks werden warm en keurig op gewenste/afgesproken tijd bezorgd! Meer of beter konden wij het niet wensen. TOP

Ellen
14 januari 2024
W de Jager
13 januari 2024

Online besteld om 18.00u afhalen en was helemaal goed. Eten was echt heerlijk. Ga zo door zou ik zeggen. Voor herhaling vatbaar.

M
3 januari 2024

Het eten mag wel wat marmer zijn.

Marjolein
22 december 2023

Iets later bezorgd dan afgesproken maar het was erg lekker

Jeremy
21 december 2023

Patat mag iets minder lang in de frituur:

R. van Es
3 december 2023

Voor 18.00 uur besteld, mailtje gekregen wordt 18.15 uur. prima dat kan gebeuren. 18.45 uur gebeld waar blijft de bestelling, is onderweg. wachten tot net voor 19.00 uur. Daarna snel opeten, want het is bijna koud. Wat neem je eerst , het laatste wat je eet is echt koud, dus weggegooid, Voorlopig geen bestelling bij de Spoorbrug voor ons

Elise
25 november 2023

Eten was precies op tijd klaar en was goed warm. Een aanrader om hier eten te halen!

van Slageren
22 november 2023

Fijne snackbar met kwalitatief goede producten. Lekker patat. Helaas was een gedeelte van de bestelling van afgelopen zondag niet warm. Dit terwijl ik nog moest wachten toen ik het kwam halen. Waarschijnlijk waren er al producten klaar en stonden die nog te wachten op de rest (koud te worden). Verder altijd goede ervaringen

Jeremy
22 november 2023

Wat een top tent, beste snackbar van Sliedrecht, patat mag soms alleen ietsjes korter! Voor de rest zijn de burgers erg lekker aanrader!

Kees
18 november 2023
Mariska Francisca Vellinga
12 november 2023
Alice
10 november 2023

Goed eten, prijs kwaliteit helemaal goed en bezorging perfect op tijd.

HCR
3 november 2023

Patat te hard gebakken en was koud

Roodenburg
27 oktober 2023
Systi
21 oktober 2023
Kees
21 oktober 2023

Snackbar De Spoorbrug heeft alles goed op de rails, ze gaan in het goede spoor en de digitale bestelling loopt als een trein. Top!

Jhj
15 oktober 2023

Lekker alleen de pindasaus en mosterd vergeten.

Ruth den Hartog
7 oktober 2023

Het was heerlijk alleen de porties zijn wel een stuk minder geworden

Van Boudestein
23 september 2023

Het bestellen ging prima. Heel duidelijk. En we hebben heerlijk gegeten. Patat lekker gebakken en die kaassoufflé is heel goed.

Robin Plieger
22 september 2023

Fantastsiche service

Karin
21 september 2023

Deze keer prima eten en warm bezorgd. Een milkshake zonder rietje is wel even wennen.

Peter
15 september 2023

Alles voortreffelijk

van zundert
10 september 2023

Eten was er 10 minuten later, voor mij was het veel te veel patat. En het was voor mij ook te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alblas
7 september 2023

Was snel bezorgd. Het broodje van de Dutch weed burger was weer erg taai. Daar is het toch te duur voor.

gert
30 augustus 2023
Emmy van Boudestein
12 augustus 2023

We hebben ervan genoten! De kaassoufflés zijn vooral heel erg goed!

Corina
27 juli 2023

Patat was lauw en taai en kroket te kort gebakken waardoor hij heel zacht was

M.B.
22 juli 2023
Arthur
15 juli 2023

Al eerder bij de spoorbrug patat besteld en afgehaald. Was altijd goed. De patat lekker knapperig. Precies goed gebakken. Deze keer besteld om te laten bezorgen. Op zaterdag omstreeks 17.15 besteld. Eerste bezorgtijd was 18.00. Prima. Even later de bevestiging. Bezorging werd verwacht om 18.15 uur. Jammer kan gebeuren. Omstreeks 18.25 een mail dat de bezorger onderweg is. Uiteindelijk werd er rond 18.35-19.40 uur een tas bezorgd met een zak met slappe en halfwarme patat. De snacks waren wel op temperatuur. Ik vermoed dat deze al een tijdje klaarstond voordat de bezorger ze meenam. We wonen 5 minuten fietsen van De Spoorbrug. Na eerdere goede ervaring was het dit keer dramatisch. Zonde van het geld. Volgende keer denk ik maar weer afhalen. Dan sta je vaak ook wel even te wachten maar dan heb je wel knapperige en warme patat.

Stefan Baartman
13 juli 2023

We hebben echt lekker gesmikkeld, vooral zo doorgaan

Renze
12 juli 2023

Jammer dat de saus samen met de patat in 1 bak zat...beter is het om dit apart te laten

Arnold Griffioen
10 juli 2023

Friet was koud en snacks lauw, iets teveel adresjes voor de bezorger blijkbaar. Normaal geen klachten hierover en is een uitstekende snackbar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Stil
8 juli 2023

Had trio met saté saus besteld maar die zat er niet bij .

Natalia
7 juli 2023

super snel I echt top

Sebastiaan
6 juli 2023

Erg lekker! Enorm grote hamburger maar was niet te vet en goed van smaak. Complimenten

gert stam
28 juni 2023
Karin
22 juni 2023

De bezorger kon blijkbaarhet adres niet vinden, terwijl dat toch niet zo ingewikkeld is. Het eten was daardoor wellicht meer afgekoeld.

KvdB
9 juni 2023

Digitaal bestellen werkt perfect. Met een aparte uitgifte balie. Leveren goede producten.

RK
27 mei 2023
Leanne Hagen
27 mei 2023

M'n loempia was koud en slap.

J de groot
14 mei 2023

Altijd lekker en voor het geld ook veel eten. Snelle service en dus top

M.w.b verhoef
15 april 2023

Niet wat we gewend zijn het eten was koud

Roelie
10 april 2023

Online besteld en opgehaald, alles was een toppertje, zeker voor herhaling vatbaar!

Verkuil&Moree
7 april 2023

Goede service, lekkere patat, wij zijn blij :)

Johan
20 maart 2023

Vis de website bestelt en precies op tijd bezorgd. Alles goed warm, compleet, netjes verpakt en goede kwaliteit. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap Nederlof
17 maart 2023

Het eten was al teveel afgekoeld. Jammer.

Hartog
12 maart 2023

Jammer dat de friet koud en zacht was verder alles prima!

Nederlof
7 maart 2023

Heerlijk gegeten, en het was warm toen het bezorgd werdt.

wvelzelingen
5 maart 2023
Jacques de groot
4 maart 2023

Heerlijke broodje hamburger en veel frites

Charles Gemser
27 februari 2023

Constante kwaliteit en netjes verpakt.

Michel Kraaijeveld
26 februari 2023

Helaas 2e keer inmiddels dat bestelling lauw was. Beide keren vrij recent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verkuil&Moree
22 februari 2023

Wij bestellen wekelijks en zijn zeer tevreden!!!

Verhoef
12 februari 2023

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouws
22 januari 2023

Helaas was de bestelling weer niet compleet, is al vaker gebeurd. En het duurde meer dan een half uur voordat de rest vd bestelling gebracht werd, zodat ik alleen zat te eten omdat de rest al klaar was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marit
21 januari 2023

Pindasaus aanwezig

Rino
20 januari 2023

Online bestellen gaat prima. Op tijd klaar. Geen gedoe.

Peter
19 januari 2023

Was weer top

Groot
9 januari 2023

Zoals wel vaker helaas het geval is, lijkt het alsof de patat een aantal keer opnieuw gebakken is. Er zat ontzettend veel harde patat tussen. En de normale frietjes waren donker van kleur en smaakte erg droog. De snacks waren verder prima.

Mvr Bal
7 januari 2023

Snel op tijd klaar, altijd vriendelijk, alleen veel harde droge patat ertussen

Wim den Hartog
28 december 2022

Wij hebben besteld via de website en hebben een bevestigingsmail gehad. Echter kwamen wij bij de cafetaria en was deze tot 3 januari gesloten. Hiervan stond helaas niets op de website.

Sanda
23 december 2022

De beste snackbar van de regio!

wvelzelingen
4 december 2022
PvdP
3 december 2022

Zeer teleurgesteld, hadden voor een verjaardags feestje voor 6 personen friet besteld waar €18 voor gerekend werd, het was een klein zakje konden we amper met 3 volwassenen van eten, en daarnaast was de friet ook lauw.

Broeders
20 november 2022

Zoals altijd smaakte het weer top! Héérlijke frites

Blokland
17 november 2022

Was weer erg lekker , goede patat

Lawrence Vermeulen
31 oktober 2022

Zoals als altijd, lekker gegeten en bezorgd op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.